zaterdag 29 december 2012

golden stars

Hallooo. Hebben jullie allemaal een leuke kerst gehad? En genieten jullie een beetje van jullie vakantie? Ik in ieder geval wel. Ik ben gisteren met mijn ouders en een vriendin naar Den Bosch geweest. Als mijn ouders voorstellen om ergens te gaan winkelen, wat niet heel vaak voorkomt, zou ik deze stad niet meteen opnoemen. Dan denk je eerder aan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, etc. Alleen, daar was ik al eens geweest en we wilden allemaal weleens naar een 'andere' stad, dus toen besloten we om naar Den Bosch te gaan. Ik moet eerlijk zeggen: wat is dat een leuke stad! Je hebt er álle grote winkelketens (H&M, Vero Moda, V&D, de Bijenkorf, ZARA, etc.) en ook heel veel kleine, leuke winkeltjes in de steegjes van de stad. Ik heb niet veel gekocht, maar ik wil er zeker nog eens heen, en ik kan jullie Den Bosch zeker aanbevelen. :)


Dit is het enige kledingstuk wat ik gekocht heb. Het is echt een wonder dat ik zo weinig heb gekocht, ik weet ook niet hoe het komt. Maar deze blouse is wel echt een leuke aanwinst! Ik heb hem in een kleine boutique gekocht, waar ze allerlei speciale merken verkochten. Deze blouse is van het merk: Ambika.


Verder moest en zou ik wat bij Lush kopen. Heel veel producten waren voor de helft van de prijs en uiteindelijk heb ik deze gouden eyeliner gekocht. Hij werkt erg fijn. Ik vind het jammer dat ik deze niet eerder heb kunnen kopen, hij was vast erg leuk geweest met de kerstdagen.

Nog een fijne vakantie en veel liefs!

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!